Retourbeleid

Retour sturen

Je hebt 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd om een retour aan te vragen. Dit kun je doen door te mailen naar contact@jewelryandpoems.nl
Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je instructies over hoe en waar je je pakket heen moet sturen. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. 
Artikelen die naar ons worden teruggestuurd, zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet door ons geaccepteerd. 
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je deze hebt ontvangen. 
Ook moet het product nog in de originele verpakking zitten en mag zowel de verpakking als het product niet beschadigd zijn.

 

Uitzonderingen/ niet-retourneerbare artikelen

Artikelen die gepersonaliseerd zijn en dus op jouw verzoek, op maat zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd.

 

Restituties

Als wij je retournering hebben ontvangen en goedgekeurd, ontvang je binnen 14 dagen het bedrag automatisch teruggestort. Terugbetalingen zullen worden gedaan via de oorspronkelijke betalingsmethode.
Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.