FAQ

Kan ik mijn bestelling annuleren / wijzigen?
We proberen de productie van alle bestellingen zo snel mogelijk te starten. Vaak gebeurt dit hetzelfde dagdeel nog. Afhankelijk van wanneer je bestelling is geplaatst, kan annulering mogelijk zijn als de productie nog niet is begonnen. 
Neem contact op met ons om te controleren of wijzigingen of annulering mogelijk zijn en geef de reden op waarom u wilt annuleren.

Waar komen de producten vandaan? 
De producten worden gemaakt in Amsterdam.

Wat gebeurt er als ik een verkeerd of beschadigd artikel ontvang?
Neem contact op met ons voor artikelen die beschadigd of defect zijn, of als er een verkeerd artikel is ontvangen. We zullen om een foto van het artikel vragen. 
We zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een vervangend artikel wordt toegestuurd. Stuur enkel artikelen retour op instructie van ons team. 

Kan ik mijn aankoop retourneren?
Je hebt 14 dagen na ontvangst van je artikel de tijd om een retour aan te vragen. Dit kun je doen door te mailen naar contact@jewelryandpoems.nl
Als je retourzending wordt geaccepteerd, sturen we je instructies over hoe en waar je je pakket heen moet sturen. De verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. 
Artikelen die naar ons worden teruggestuurd, zonder eerst een retourverzoek te hebben ingediend, worden niet door ons geaccepteerd. 
Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je deze hebt ontvangen. 
Ook moet het product nog in de originele verpakking zitten en mag zowel de verpakking als het product niet beschadigd zijn.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Normaliter duurt het 1 tot 2 werkdagen voordat een bestelling wordt verzonden.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling zal ontvangen?
We verzenden alles vanuit ons distributiecentrum in Amsterdam. De gemiddelde levertijd na verzending is 2 dagen. In drukke tijden kan dit oplopen tot 7 dagen.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld hierbij meteen het ordernummer zodat wij er gelijk achteraan kunnen gaan.